Despre noi
Despre CNA
Oferta noastra
Cursuri 2004
Proiecte educationale
Galerie Foto
Inscriere cursuri

In vederea dezvoltarii abilitatilor in domeniul cunoasterii, proiectarii, implementarii si administrarii retelelor de calculatoare

Academia Locala "Cisco Networking Academy CDIMM_TechnoNET"

ofera preturi promotionale la cursurile organizate pentru personalul din: Structurile administratiei locale , judetene si regionale si a Organizatiilor Neguvernamentale -Asociatii profesionale , Fundatii

In baza principiilor adoptate in cadrul parteneriatelor publice-private din Maramures, Baia Mare intre ADMINISTRATIE-CETATEAN, http://www.bm2000.mmnet.ro/oras_ideal.htm acesta promotie vizeaza atingerea obiectivelor :

  • transferul eficient si eficace de cunostinte-informatii-expertize in domeniul networking ,
  • cresterea abilitatilor tehnice si de comunicare ale personalului tehnic
  • dezvoltarii in parteneriat a unor proiecte informatice pentru dezvoltarea de infrastructuri de comunicatie comunitare intranet-internet-extranet la nivelul standardelor mondiale.

 
 
 
   

Cursurile sunt organizate in concordanta cu sistemul de calitate Cisco Networking Academy.
Oferta promotionala insemna:

  • Reducere cu 5% a tarifului standard perceput pentru 70 de ore (sem.1) pentru fiecare participant din administratia publica locala APL sau ONG-uri aplicat cumulativ , astfel :
    - la 2 participanti APL/ONG 10% , la 3 participanti 15%,…, la 8 participanti 40%.
  • Numarul maxim de participanti/CLASA este limitat la 10 persoane (numar dat de capacitatea salii de training MultiTraining).
  • Tariful de referinta este de 150 $ (inclusiv TVA) calculat echivalent in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.
  • Pentru persoanele fizice interesate in cursurile CISCO se acorda facilitati prin plata in mai multe transe , pe baza contractuala


  • Pentru elevi sau studenti tariful de referinta este 75 $ (inclusiv TVA) calculat echivalent in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

Procedurile de inscriere se pot efectua direct pe aceasta pagina la capitolul Inscriere cursuri sau la Secretariatul TechnoNET din str. Culturii nr. 5, parter,
Centrul Regional pentru Promovarea si Protectia Proprietatii Industriale Maramures
Tel. 0262-213753, dna. Carmen Neacsu, email:crpppimm@mail.multinet.ro
www.crpppi-mm.mmnet.ro


sus